top of page
  • bknmoni

Park Shin Hye и Choi Tae Joon обявяват брака си и че очакват дете

Park Shin Hye и Choi Tae Joon обявиха, че ще се свържат в брак и че очакват бебе!

Двамата актьори се срещат от 2017 г., но връзката им стана публична през март 2018 г.


На 23 ноември техните агенции - SALT Entertainment и Santa Claus Entertainment съобщиха, че сватбата на Park Shin Hye и Choi Tae Joon ще бъде на 22 януари 2022 г. в Сеул. SALT Entertainment също казаха, че Park Shin Hye е бременна.


И двамата написаха писма във фен кафето си, за да споделят новините.


Ето какво написа Park Shin Hye:

Здравейте. Това е Park Shin Hye. Тези дни става все по-студено. Любопитна съм дали всички са здрави и добре.
Преди няколко дни почиствах къщата си и намерих договора с първата ми агенция преди 20 години. Бях в 6-и клас и станах актриса през втората година в средното училище. За един миг минаха 18 години. Усетих, че времето наистина лети.
Много хора бяха с мен през моето детство и благодарение на цялата ви любов и подкрепа успях да израсна като актриса, която може да покаже различни страни в няколко продукции. Много пъти се радвах пред камерата, но винаги, когато ми беше трудно, феновете ми даваха голяма сила и смелост. Всяка ваша насърчителна дума ме кара да се изправя и да застана пред камерата.
Така че съм много нервна да споделя тази новина днес, и, от една страна, се притеснявам, че може да бъдете много изненадани от тази внезапна новина. Но все пак исках първо да кажа на всички ви.
Ще сключа брак с човека, с когото имам връзка от дълго време. Той беше мой източник на подкрепа от дълго време и преглътна всички недостатъци на личността Park Shin Hye, затова бих искала да започна живот като семейна двойка с него.
И въпреки че съм предпазлива да кажа това, тъй като е много рано, аз бях благословена с бебе. Исках да ви кажа преди на всички други. Ще ви покажа положителната страна и след като създам семейство.
Благодаря ви, че подкрепяте моето неперфектно аз с любовта си. Ще отнеме известно време, но ще работя усилено, за да се върна скоро като страхотна актриса, така че да не се налага да чакате твърде дълго. Моля, бъдете здрави дотогава, а аз ще приключа писмото си тук.

Choi Tae Joon написа също писмо:

Здравейте. Това е Choi Tae Joon.
Благодаря на всички, които ме подкрепяте от дълго време, живея всеки ден с благодарност.
С треперещо сърце пиша тази публикация, за да споделя някои новини, които бих искал да знаете преди всички други. Разменях различни емоции с някого и поддържах смислена връзка с него дълго време. Тя е като спасител за мен, който ме научи без думи да се усмихвам ярко, когато съм щастлив, и да плача на глас, когато съм тъжен. Сега бихме искали да дадем брачните си обети и да оставим тази любов, за която съм благодарен, да даде плод.
И въпреки че се чувствам предпазлив да казвам това, бяхме благословени с бебе, докато се подготвяхме за новата глава в живота си.
Може да сте били изненадани от внезапната новина, но исках да ви уведомя преди всеки друг, така че предавам сърдечните си чувства чрез моето непълно писане.
Сега ще ви покажа отговорността си като член на семейството и като актьор Choi Tae Joon, ще ви поздравя с актьорска игра, която отговаря на вашите очаквания.
Благодаря ви, че прочетохте този дълъг пост.
Времето става хладно. Бъдете здрави, хора!

Източник: Soompi

bottom of page