top of page
  • bknsashka

Rocky от ASTRO няма да участва в музикалния фестивал на KBS поради нараняване

На 16 декември Fantagio заяви, че Rocky няма да участва в предстоящото представяне на ASTRO на KBS Song Festival 2021 поради контузия.


Изявлението им гласи:

Здравейте, това е Fantagio.
Това е нашето изявление относно промените в графика, след като Rocky от ASTRO получи наранявания на коляното и лицето си.
Снощи (сряда, 15 декември) Rocky тренираше, когато получи насиняване близо до лявото око и натъртване на коляното. Веднага го закарахме в близката болница, където беше под лекарски грижи.
Травмата му не е тежка, но лекарят прецени, че ще му е трудно да продължи с графика си в момента. Следователно ASTRO ще се представи без Rocky с петима членове на KBS Song Festival 2021 на 17 декември.
Извиняваме се, че предизвикахме безпокойство с тази внезапна новина. Ще продължим да правим всичко възможно за здравето на нашите артисти и ще работим усилено за неговото бързо възстановяване.

KBS Song Festival 2021 е насрочен за 17 декември от 20:30 часа (корейско време) с Cha Eun Woo от ASTRO, Seolhyun от AOA и Rowoon от SF9 като специални водещи.Източник: Soompi

Comments


bottom of page