top of page
  • Team BKNews

Компанията на ZEROBASEONE предприема правни действия заради заплахи срещу членове


На 29 юли WAKEONE съобщиха, че са повдигнали наказателни обвинения срещу няколко души, които са написали злонамерени постове, заплашвайки членовете на ZEROBASEONE:

Наскоро видяхме, че онлайн имаше няколко поста, в които беше заплашвана личната сигурност на изпълнителите ни ZEROBASEONE.
Уведомяваме ви, че за да защитим изпълнителите си, предприемаме действията, описани по-долу.
На 27 юли повдигнахме наказателно обвинение чрез правната фирма SHIN&KIM срещу авторите на въпросните постове, в които има заплахи и се нарушава Законът за насърчаване на използването на информационните и комуникационни мрежи и защита на информацията, и др.
Информираме ви недвусмислено, че ще предприемем строги правни действия, използвайки всички налични мерки, в отговор на всякакви думи или действия, които предизвикват страх или безпокойство, включително действия, които биха могли да навредят на личната сигурност на изпълнителите ни.
Освен това редовно наблюдаваме, докладваме и изтриваме злонамерени постове за изпълнителите ни, които включват злонамерена клевета, оклеветяване на характера, обиди и разпространение на лъжи, и непрекъснато предприемаме правни действия срещу такива публикации. Планираме да отговорим твърдо, без никакви споразумения или снизхождение към въпросните заподозрени.
Молим ви да продължите активно да изпращате доклади до официалния имейл на WAKEONE и ще дадем всичко от себе си, за да защитим правата на изпълнителите ни. Благодарим.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page