top of page
  • Sakura

Клетки в действие: първи впечатления от "Yumi's Cells"


"Yumi's Cells" е нова драма по tvN, която започна на 17 септември и до момента има два налични епизода. В нея се разказва за Kim Yoo Mi – млада жена, чието сърце е било разбито, и разработчика на игри Goo Woong. Техните мозъчни клетки работят непрекъснато, за да им помогнат в любовта. Едновременно с действията на персонажите, виждаме и техните реакции.

Тъй като сериалът е базиран на уебтун, в който клетките заемат важна част, в него е съчетана актьорската игра с 3D анимация, правейки формата още по-интересен и новаторски.

Главната женска роля е отредена на Kim Go Eun, която вече сме свикнали да виждаме в роли, изискващи показване на известна неловкост, притеснителност и невинност ("Сирене в капана" и "Гоблин"). Ако пък сте намразили Ahn Bo Hyun в "Итеуонска класа", време е да го обикнете в новото му аплоа, тъй като играе Goo Woong. Роля има и популярният Minho от SHINee с, до голяма степен, неочакван обрат в персонажа си (поне що се отнася до корейските продукции).


Ако трябва да сме честни, няма какво чак толкова да очакваме от сюжета. Драмата се очаква да продължи да е забавна и свежа. В началото анимацията може да ви се стори странна дори, но носи една приятна носталгия от детството и в случай че сте гледали "Inside Out", може да ви се стори като негово продължение. Ако харесвате други анимации на "Дисни" и "Пиксар", това би било бонус към изживяването.Comments


bottom of page