top of page
  • Team BKNews

Yulhee и Minhwan от FTISLAND обявиха развода си след 5 години брак


Постът на Yulhee гласи:

Днес пиша това, за да споделя с вас по-скоро тежка новина, и въпреки че сърцето ми се къса, искам да кажа лично на вас, които сте ни подкрепяли и обичали.
След много време, усилия и обсъждане, решихме всеки да тръгне по пътя си, докато се подкрепяме.
Въпреки че приключението ни като двойка свърши, ролите ни като родители на децата ни продължават. Към момента и двамата комуникираме и даваме всичко от себе си да се грижим за децата си.
След внимателно обмисляне децата в момента живеят с баща си, след като решихме, че е най-добре да останат на мястото, на което живеят, за да се съобразим с реалистичните проблеми и да ограничим всякакъв психологически стрес. Освен това аз също прекарвам често време с тях, за да се уверя, че ще усетят липсата на майка си колкото се може по-малко.
Бях доста разтревожена да споделя тези новини, знаейки, че може да ви се стори внезапно и объркващо, като се има предвид подкрепата, която сте ни дали.
Но тъй като това беше тежко решение, което взехме заради щастието си след дълго обмисляне, надявам се да се грижите за нас с топло разбиране.
Тъй като времето застудява, ви желая топъл ден днес. Благодаря, че отделихте време да прочетете това дълго съобщение.

Скоро след това Minhwan от FTISLAND сподели:

Съжалявам, че след дълго време трябва да ви поздравя с тежки новини.
Отнасям се към това внимателно, стигайки до трудно решение след внимателно обмисляне. След дълго обсъждане съпругата ми и аз решихме да прекратим брака си.
Извинявам се на всички, които са ни подкрепяли топло и са се грижили за нас, когато решихме да създадем семейство, докато бяхме млади.
Също така съм благодарен и искрено се извинявам на семействата ни, членовете на екипа и феновете, които ни подкрепяха. Ще дам най-доброто от себе си да изпълня ролята си и да се уверя, че децата ни няма да носят емоционални белези. Ще се стремя да ви поздравя отново с добри новини в бъдеще. Благодаря ви.

Източник: Сумпи

bottom of page