top of page
Team BKNews

Новият аниме филм от режисьора на "Your Name" с дата на премиера и постер


Makoto Shinkai е легендарен режисьор, работил върху филми като Your Name и Weathering With You. Изминаха се 3 години от последния му филм и изглежда, че чакането скоро ще свърши.


Нов постер беше пуснат за предстоящия му филм Suzume no Tojimari (Suzume’s Locking-Up). Премиерата му е насрочена за 11 ноември в японските кина и първото промоционално видео ще бъде пуснато на 10 април в официалния канал на Toho (14:00 ч., българско време).

Официалният акаунт на филма в Туитър също сподели първи кадри от него, където се вижда как Suzume върви по мост, водещ към град, който, изглежда, е бил разрушен заради някакво бедствие.

Ето и сюжета: Suzume, 17-годишно момиче, което живее в тих град в Kyushu, среща млад пътешественик, който ѝ казва: Търся врата. Тя го последва и намира врата в руините на планините и сякаш тя е единственото нещо останало след срутване. Сякаш привлечена от нещо, Suzume пристъпва към вратата...Не след дълго започват да се отварят врати една след друга в различни части от Япония. Тъй като от другата им страна чака катастрофа, отворените врати трябва да се затворят. Звездите, залязващото слънце и сутрешното небе: в мястото, на което е влязла, има небе, което вероятно обърква времето. Насочвана от мистериозни порти, приключението на Suzume започва.


Източник: Anime Senpai


Comments


bottom of page