top of page
bknmoni

Youngjae от GOT7 сподели какво му е казал Park Jin Young, когато е искал да прекрати договора си



Park Jin Young е изпратил много съобщения на Youngjae.


В началото на 2021 година JYP Entertainment съобщи, че всички момчета от GOT7 няма да подновят договорите си с компанията. Наскоро Youngjae участва в предаването на Ravi от VIXX - Question Mark и сподели какво му е казал Park Jin Young, когато е разбрал, че договорът му няма да се подновява.



По време на предаването Ravi му каза:

Сега, щом договора ти с JYP Entertainment приключи, имаш сигурно много неща, които да ни кажеш. Какво ти каза продуцентът Park Jin Young?

Той отговори, че когато му е казал, той е бил зает с промоциите на проекта си с Rain. Докато е бил зает, JYP му е изпращал доста съобщения за това, че може да му звънне по всяко време и че ако го тревожи нещо, винаги е насреща да му помогне.


Така че, докато се занимавах с всичко това, PD-nim (Park Jin Young) беше зает с промотирането на проекта си с Rain. Но въпреки това успяваше да комуникира с мен дори и със съобщения. Писа ми няколко пъти, че каквото и да реша, той винаги ще ме подкрепи. Той ми каза: ‘Ако има нещо, което не знаеш, или нещо, което те кара да се чувстваш неудобно по някакъв начин, ела да поговорим и да се разберем.‘ Бях много трогнат от това.

Тогава Ravi каза на Youngjae:


Това трябва да е било много трогателно за теб.

Youngjae отговори от своя страна, че наистина е било така, тъй като преди не е получавал такива съобщения от Park Jin Young.


Да, като че ли не сме обменяли толкова съобщения преди. Почувствах се благодарен. Оцених този жест.

Тук може да изгледате цялото видео:


Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page