top of page
  • prjctreverse

YOSHIKI продуцира следващата емблематична момчешка банда в “YOSHIKI SUPERSTAR PROJECT X”


Някога мечтали ли сте да преуспеете в следващата известна момчешка банда? „Нищо не е невъзможно“, казва YOSHIKI.


Рок легендата, композитор и продуцент YOSHIKI се стреми да създаде следващата суперзвездна момчешка група. В сътрудничество с телевизия Nippon (NTV), YOSHIKI стартира нов иновативен проект за прослушване на момчешки групи, наречен „YOSHIKI SUPERSTAR PROJECT X“.


Когато YOSHIKI SUPERSTAR PROJECT X стартира през март, той получи над 1000 кандидатури за един ден. Поради голямо търсене периодът за кандидатстване е удължен и ще бъде отворен отново в понеделник, 11 април, в 12:00 ч., японско време. Кандидатите за момчешки банди могат да кандидатстват самостоятелно или като група до петък, 20 май 2022 г. в 23:59 ч., японско време.


Всеки, независимо от възрастта или националността, може да опита!


Въпреки че YOSHIKI е смятан за легенда във вижуъл кей банда, предстоящата група може да бъде всичко - от танцувална или хип-хоп група до банда. Накратко, YOSHIKI търси стилна група “безжанрова група”.


Победителите в YOSHIKI SUPERSTAR PROJECT X не само ще бъдат продуцирани от YOSHIKI, но и ще получат достъп до някои от най-ценните контакти. Използвайки ресурси като вокални педагози и модни експерти, той планира да създаде силен екип:

Имам чувството, че две различни групи могат да дебютират - танцувална и вокална и банда.
След като се срещна лично с участниците, идеите ми може да се променят, в този смисъл кастингът е колаборация между кандидатстващите и нас. - YOSHIKI

Източник: jrocknewsComments


bottom of page