top of page
  • Team BKNews

Yoon Kyul от Jannabi е обвинен за нападение над жена


На 24 ноември Channel A съобщи, че в момента полицейското управление в Сеул, Gangnam, разследва Yoon Kyul, след като е бил обвинен в нападение над жена.


Според свидетели Yoon Kyul и жертвата посетили сватбено тържество на техен познат на 20 ноември, когато той се опитал да я заговори. Тя го игнорирала и той предполагаемо я ударил няколко пъти в тила. Също така се казва, че е хвърлял предмети и е вдигнал врява на събитието.


Барабанистът, който се присъедини към Jannabi през 2015 г., наскоро се завърна в бандата, след като завърши службата си в казармата през юли.


По-късно компанията на бандата Peponi Music пусна изявление:

Информираме ви за позицията на компанията относно новините днес.
Чухме за инцидента лично от барабаниста Yoon Kyul. Тъй като историята, която той ни разказа, е различна от съобщеното по новините, и ние сме доста озадачени.
Дори преди това персоналът на компанията и всички членове на Jannabi винаги предупреждаваха Yoon Kyul да не причинява такива срамни инциденти като описания в днешните новини. Но все пак инцидентът, описан в новините, е станал и не можем да скрием разочарованието си. Преди Yoon Kyul да започне службата си, договорът му с Jannabi вече беше изтекъл, така че договорът му е прекратен и след като завърши службата си, той не го поднови. Във всички дейности по график, в които е взел участие после, всъщност е участвал като гост.
Въпреки че в момента няма договор като член на Jannabi, още веднъж изразяваме дълбокото си съжаление за този срамен въпрос.

Източник: Soompi


Commentaires


bottom of page