top of page
Team BKNews

Yoon Kye Sang обяви плановете си за брак


На 11 август Yoon Kye Sang съобщи в официалното си фен кафене новините за брака с приятелката си, която е изпълнителен директор на козметична марка и с 5 години по-млада от него. Той сподели:

Въпреки че имам много страни, които не са перфектни, срещнах наистина ценен човек и създадохме добра връзка. Тя е човек, който сгрява другите около себе си с добри продукти. Ще работя дори по-усилено в бъдеще, тъй като дните в бъдеще ще бъдат много по-важни от дните, които са изминали.

Ето и изявлението на компанията му JUST Entertainment:

Събщаваме радостни новини с благодарност към всеки, който е изпратил много внимание и любов на актьора Yoon Kye Sang.
Актьорът Yoon Kye Sang ще се ожени за човек, когото обича. За първи път беше представен на бъдещата булка, която има бизнес и е с 5 години по-млада от него, чрез познат и започнаха да се срещат в края на миналата година с мисълта за брак. Наскоро получиха разрешение и от двете семейства и решиха да сключат брак, но планират първо да регистрират брака си, защото ще е трудно скоро да има сватбена церемония заради COVID-19. Още повече, уважителна молба на актьора Yoon Kye Sang е да не става ежедневието на булката хаотично заради разпространяването на лична информация, нахлуването в личното пространство заради прекален интерес и още.
Ще сме благодарни за учтивото Ви разбиране.
В момента актьорът Yoon Kye Sang е зает със снимките на “Crime Puzzle” - предстояща драма, която трябва да започне през втората половина на годината. Yoon Kye Sang ще продължи да прави добро впечатление като актьор в бъдеще, така че, молим Ви, подкрепяйте го много и изпратете благословиите си на актьора Yoon Kye Sang, който е приветствал красива промяна в живота си.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page