top of page
  • bknsashka

Yook Sungjae от BTOB с подробности за състоянието си след ранното си освобождаване от военна службаНа 1 октомври Yook Sungjae от BTOB се включи на живо в Instagram, за да разговаря с феновете си.


По време на излъчването Sungjae сподели, че е бил освободен предсрочно от военната си служба на 26 септември. За да се предотврати разпространението на COVID-19, войниците не са длъжни да се връщат в базата си след последната им ваканция, което на практика води до ранно освобождаване.


Той каза:

Миналата неделя отидох на последната си ваканция преди освобождаването. Досега бях с родителите си. Радвам се, че мога да споделя състоянието си с всички по този начин.

За военната си служба Sungjae каза:

Бях наистина здрав и се справих добре. Мисля, че се справих достатъчно добре, за да се излекувам от всички неща, през които съм преминал. Наистина ми липсваше обикновен живот като този.

Yook Sungjae сподели любовта си към Melody, фендъма на BTOB, и сподели:

Всеки ден проверявах социалните мрежи и виждах, че много хора чакат да се върна. Благодарение на всички вас успях да завърша военната си служба в добро здраве. Видях и рекламата, която феновете ни пуснаха на Times Square в Ню Йорк миналата година. Свикнах с къса коса и наистина е удобна. Имам чувството, че вчера отидох до фризьорския салон, за да я отрежа, но времето минава наистина бързо.

Sungjae говори и за останалите членове на BTOB:

На Eunkwang сигурно му е било трудно да ръководи BTOB без мен. Искам скоро да започна отново да промотирам. Все още не успях да се срещна с тях заради COVID-19, но искам да ги видя много скоро.

Yook Sungjae влезе в казармата на 11 май 2020 г. и официалното му излизане е на 14 ноември 2021 г.


Източник: Soompi

Коментари


bottom of page