top of page
  • Team BKNews

Компанията на Yoo Yeon Seok със строги правни действия срещу анонимен, разпространил фалшиви слухове


По-рано анонимно лице публикува в онлайн общност твърдение, че баща му е работил като охрана на апартамента на Yoo Yeon Seok преди около 6-7 години и баща му е чувал обидни коментари от актьора и приятелите му, което довело до това да напусне работата си заради срама, който изпитал тогава. На следващия ден компанията на Yoo Yeon Seok King Kong by Starship пусна следното изявление:

"Това е официалната ни позиция относно онлайн поста за актьора Yoo Yeon Seok. След като сверихме фактите с актьора, потвърдихме, че съдържанието е напълно безпочвено.
Планираме да подадем жалба срещу публикувалия за клевета чрез заявяване на фалшива информация. Вече сме наели адвокат и подготвяме строги правни действия.
Молим да се въздържате от разпространение на неоснователни слухове или спекулативни публикации в това отношение.
Благодарим."

След изявлението на компанията лицето, написало първоначалния пост, пусна извинение, в което заявява, че е написало поста от завист, тъй като Yoo Yeon Seok, изглежда, е станал по-популярен напоследък. Лицето обясни, че не е очаквало ситуацията да стане толкова сериозна и се извинява на актьора Yoo Yeon Seok. Лицето добави:

"Никога не съм го срещал, но мисля, че трябва да е актьор с добър характер и много внимателен."

В отговор на този пост компанията ясно заяви, че планира да подаде жалба срещу лицето без снизходителност, както бе обявено по-рано.


Лицето, написало първоначалния пост, редактира поста си, пишейки:

"Не аз написах извинителното писмо, което излезе под същото ID. Баща ми вероятно не е напуснал работата на пазач заради Yoo Yeon Seok."

Представител от King Kong by Starship заяви:

"Вече сме наели адвокат. Планираме да подадем пълномощно днес и да продължим с жалбата."

Компанията накратко разказа на Dispatch, че Yoo Yeon Seok е поздравявал охраната по време на празниците с подаръци и още си спомня лицето му.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page