top of page
  • Team BKNews

Yoo Joo Eun от “Joseon Survival Period” е починала


Внимание: статията е с чувствително съдържание!


Актрисата е починала на 27-годишна възраст.


На 29 август по-големият брат на Yoo Joo Eun сподели новините за смъртта ѝ в Инстаграм профила ѝ.


Заедно с писмото ѝ брат ѝ написа:

На 29 август 2022 г. Joo Eun напусна този свят, за да отиде на по-удобно място. За тези, които имат времето, моля ви, сбогувайте се с Joo Eun по пътя ѝ. Според последната молба на Joo Eun споделям този пост.

Писмото на Yoo Joo Eun гласи:

Съжалявам, че си тръгвам първа. Особено се извинявам на мама, татко, баба и батко. Сърцето ми крещи, че не искам да живея. Животът без мен може да е празен, но моля ви, живейте смело. Ще продължавам да ви гледам. Не плачете. Ще останете наранени.
Не съм и най-малко тъжна сега. Чувствам се решена и спокойна. Мисля, че е защото мислех за това от дълго време.
Живях толкова щастлив живот, който беше повече, отколкото заслужавах. Ето защо ми е достатъчно. Достатъчно е. Така че, моля ви, живейте, без да вините никого.
Не съм мъртва, затова, хора, моля ви, живейте добре. Надявам се много хора да дойдат на погребението ми и искам да видя всички за първи път от известно време и да проверя всички, на които им е трудно.
Исках да играя толкова много. Вероятно беше моето всичко или беше част от мен. Но да живея такъв живот не беше лесно. Не искам да правя нищо друго. Това беше толкова безнадеждно. Да има нещо, което искаш да правиш, е благословия, но разбрах, че да искаш да правиш само това е проклятие.
Господ ме обича, така че няма да ме изпрати в ада. Той ще разбере чувствата ми и ще се грижи за мен. Затова не се притеснявайте.
И към моето скъпо семейство и към моите приятели и близки. Много ви благодаря, че ме ценяхте и ме обичахте. Това беше силата и усмивката ми. Живях с незабравими спомени докрай, така че мисля, че съм живяла успешен живот. Благодаря ви за разбирането и че приехте мен - с недостатъци и нетърпелива. Съжалявам, че не мога да се изразя добре. Но все пак разбирате как се чувствам, нали?
И към всички тези ценни връзки, които създадох, особено към учителите, бях толкова благодарна и ви уважавах всичките. Много ви благодаря, че ме научихте на много неща в живота.
Мамо, татко, обичам ви. Не плачете. Моля.

Yoo Joo Eun дебютира в драмата на tvN Big Forest през 2018 г. След това имаше роли в Joseon Survival Period и Never Twice.


Източник: Soompi
Comments


bottom of page