top of page
  • Team BKNews

Yong Junhyung коментира слухове, че е участвал в чат с незаконни кадри

Ето какво написа:

Тогава без съмнение бях глупав и правех грешки. Не можех да поправя грешната ситуация и по време на разгорещени критики, без да зная какъв е правилният избор, се страхувах и не исках да причинявам вреда на компанията и членовете заради мен, така че взех решението да напусна групата с решителността да изгубя всичко от мястото, което беше всичко за мен години наред.
Кликнах на видеото, показващо черен екран, което беше пратено от личен чат без никакво описание, и преди да кликна на него, нямаше начин да знам какво беше намерението. След това можех да кажа: Спри, това е грешно, но не можех да стана човекът, казващ това, и просто го игнорирах.
Но както обясних тогава и се оказа дори след това, никога не се присъединих към този конкретен чат, нито съм замесен в инцидента, в който са се случили толкова презряни неща, за които дори не искам да говоря.
Години наред много медии и хора повторно ме заклеймяват като една от личностите, замесени в този инцидент, като заявяват, че съм бил член на чата и съм гледал незаконни кадри. Говорих за частта, която не е вярна, но за всеки и във всяка статия аз станах човекът, с когото никой не иска да има нищо общо.
Не бях достатъчно уверен да повдигна сам въпроса за минали събития и с мисълта, че ще премине, прекарах време игнорирайки ситуацията, без да събирам кураж.
Дори ако се нараня или уплаша, ще издържа и ще премина. Моля ви...искрено моля семейството ми и хората, които обичам и ценя, както и тези, които ме гледат въпреки недостатъците ми, включително феновете, да не бъдат наранени.
Към всички вас и многото журналисти, ще се стремя всеки ден да размишлявам върху аспектите, които не можах да поправя в миналото, и глупавите действия и коментари, за да стана по-зрял човек.
Благодаря ви, че прочетохте този хаотичен дълъг пост. Изглежда лесно да хванеш гадна настинка в топлото лято. Моля ви, погрижете се за здравето си и приятен ден!

Източник: Сумпи


Comments


bottom of page