top of page
  • Team BKNews

YG коментира състоянието на Jennie, след като напусна сцената по време на концерт


На 11 юни по време на втората вечер от концерта на BLACKPINK “BORN PINK” в Мелбърн Jennie неочаквано напусна сцената заради здравето си, а другите членове завършиха шоуто без нея.


По-рано през същия ден Jennie е отсъствала и от саундчека за концерта, като Rosé обясни, че Jennie не се е чувствала добре и си е почивала, за да запази силите си за шоуто по-късно.


По-късно YG Entertainment пуснаха следното изявление:

Съжаляваме да ви информираме, че по време на световното турне на BLACKPINK, при изпълнението в Мелбърн, Jennie не успя да завърши изпълнението заради влошеното си състояние.
Бихме искали да изразим най-искрените си извинения към всички фенове, които са показали подкрепата си към BLACKPINK и са посетили събитието. Молим за любезното ви разбиране на ситуацията.
Jennie изрази силната си решителност да продължи с изпълнението до края, но след медицинския съвет, който получи на място, незабавно предприехме мерки, за да гарантираме, че тя получава достатъчно почивка и стабилност.
Jennie изразява съжаленията си, че не е успяла да остане с феновете до края, и ги уверява, че ще се възстанови колкото е възможно по-бързо.
Ще дадем най-доброто от себе си, за да подкрепим бързото възстановяване на Jennie. Бихме искали още веднъж да ви помолим за разбирането ви.
Благодарим.

Източник: Soompi

bottom of page