top of page
  • Team BKNews

YG потвърдиха, че Jang Su Won от SECHSKIES ще се ожени


На 12 юни YG Entertainment потвърдиха статии от предишния ден, в които се споменава, че Jang Su Won планира да се ожени:

Jang Su Won от SECHSKIES е срещнал някого, с който е сформирал ценна връзка, и в момента се среща с този човек с планове да се ожени.
Ще бъдем благодарни, ако гледате с топлина на връзката им, така че двамата да могат да осъществят красивия си съюз.

Jang Su Won пък написа:

Аз, който съм вече в 25-тата си година, откакто дебютирах като член на SECHSKIES, срещнах някого, с когото бих искал да прекарам целия си живот, докато се грижим един за друг, разбираме се и гледаме в една и съща посока.

Исках да кажа тези новини първо на феновете ми, които винаги са били голям източник на сила за мен, и съм тъжен, че не можах да го направя. Въпреки това все пак съм щастлив да съобщя добрите новини.
Защото е трудно време за много хора заради COVID-19, все още е малко рано да говоря за конкретни планове, но се надявам, че ще имам възможност да ви поздравя отново в близкото бъдеще.
Още веднъж бих искал да благодаря на феновете, които винаги са вярвали в мен и са ме подкрепяли въпреки недостатъците ми. Също така бих искал да благодаря на членовете на SECHSKIES.
Благодаря ви.

Според статия на SpoTV News, годеницата на Jang Su Won е с една година по-възрастна от него и е стилист за известен актьор.


Източник: Soompi

bottom of page