top of page
  • Team BKNews

YG отговаря на твърденията, че G-Dragon от BIGBANG и Jennie от BLACKPINK се срещат


Dispatch съобщиха, че G-Dragon от BIGBANG и Jennie от BLACKPINK са във връзка от година. В статията си Dispatch споделят, че са виждали двамата да се срещат тайно и често имали срещи в дома си. Пояснявайки, Dispatch продължават, че G-Dragon има частен паркинг и асансьор за мезонета си, който Jennie успяла да използва, без да трябва да се идентифицира. Според медията ежедневието на Jennie включвало посещение на дома му, веднага щом дейностите за деня свършат. След това се прибирала вкъщи и правела същото на другия ден.



Dispatch заявява, че връзката им е добре известна тайна в YG Entertainment и мениджърът на Jennie я води до къщата на G-Dragon, а понякога мениджърът на G-Dragon го прави.


На 31 януари, деня на онлайн концерта на BLACKPINK “THE SHOW”, Dispatch забелязали Jennie да си тръгва от дома на G-Dragon на сутринта и да се отправя към концерта. Колата на G-Dragon също се намирала на мястото на провеждане на концерта.


Източник, близък до изпълнителите, заявява за Dispatch:

Доста хора в YG са забелязали връзката им. Майката на Jennie също е наясно с връзката ѝ. Тя е благодарна, че той се грижи специално за нея.

В отговор на това, YG Entertainment коментираха:

Не можем да потвърдим нищо за личните животи на артистите ни. Молим Ви за разбиране.

Източник: Soompi, Dispatch

bottom of page