top of page
  • Sakura

Yeonwoo споделя за напускането на MOMOLAND


Yeonwoo, бивш член на MOMOLAND, сподели пост, в който разказва за това какво е преживяла досега и какво чувства.

През ноември, 2019 година, MLD Entertainment обяви, че Yeonwoo напуска MOMOLAND, за да се фокусира върху кариерата си като актриса. Компанията заяви:

”Въпреки че Yeonwoo е дълбово привързана към дейностите си в MOMOLAND, тя реши, че да продължи с дейностите си като актриса ще доведе до прекалено напрежение, както за екипа ѝ, така и за нея, така че реши да напусне екипа и да се концентрира върху актьорската си кариера.”

Наскоро се потвърди и, че ще участва в предстоящата драма “If You Cheat, You Die”.

На 4 юли тя написа пост, който гласи:

”Спите ли?
Мислех за много неща през изминалите дни, затова съм тук в този късен час. По малко сериозна тема е, но както винаги, не е голяма работа.
Когато включих живото излъчване в Инстаграм, изникнаха трудни теми в чата. А ако не отговоря, ми се ядосват.
Колко хора имат куража просто да се откажат от всичко, на което са отдали младостта си, за нещо ново? Не съм толкова дръзка. Нямам и волята да го направя. Нито в миналото, нито в настоящето. Всичко, което правех, беше да се сдържам, да издържам и да се държа, но нямаше смисъл. Не съм ви предала заради алчност, искайки да правя нещо друго. Знаете ли колко е болезнено да бъдете неразбрани и критикувани от хората, които обичате? Моля ви, спрете. Знаете, че не мога да обясня всичко. Защо някои хора все още държат на думи, които не са излезли от устата ми, мисли, които не идват от главата ми, и действия, които не съм извършила?
Не искам да продължавам да мисля за промените, през които съм преминала и колко трудно ми е било. Не искам да плача повече. Просто искам да нарисувам бъдеще с вас, хората, които обичам, и да бъда щастлива. Преминахме през достатъчно тежки времена, нали?
Правя нещо ново сега. Нямам друг избор. Трябва да го правя, ако искам мечтата ми да продължи, трябва да правя това, за да се чувствам жива, и трябва да правя това, ако искам да продължа да ви виждам. Какво бих правила, ако се откажа от всичко?
Знам, че по-голямата част от хората тук са тези, които ме обичат и ми вярват, но наистина нямам къде другаде да кажа това. Имах чувството, че да говоря в отворено пространство няма да бъде правилно, затова дойдох тук. Съжалявам.
Дори ако ме мразите, аз ви обичам всичките. Просто…знам, че думите ми може да са като бреме. Но се опитвам да се справям добре. Доколкото хората осъзнават това, ще бъда толкова, толкова благодарна. Късно е, съжалявам. Лека вечер. ”

По-късно тя направи нов пост:

”Бяхте много изненадани от статиите, които излязоха тази сутрин, нали? Всичко, което направих, е да говоря с феновете си в официалното фен кафене за проблем, който наскоро възникна относно коментарите на живите излъчвания в Инстаграм, нямах никакво друго намерение освен това! Мисля, че имаше недоразумение, защото беше пост, който написах заради спекулации и клевети, така че съдържанието беше малко объркващо и защото беше написано на място, което е само за феновете ми, засегнах някои по-дълбоки теми. Справям се добре и работя упорито, за да се подготвя за предстоящите ми проекти. Извинявам се, че без да искам, причиних тревога.”

Comments


bottom of page