top of page
  • Team BKNews

Актрисата Ye Ji Won е тествана положително за COVID-19


На 28 ноември предстоящата драма на KBS “Taejong Yi Bang Won” пусна изявление, в което обяви, че Ye Ji Won е пресекла пътя си със случай на COVID-19 по време на едно от събитията в графика си и след това не е пресичала пътищата си с никого от актьорския състав на драмата или персонала.

На 27 ноември актрисата Ye Ji Won от новата епична историческа драма беше тествана положително за COVID-19. Вероятно се е заразила, след като е била в близък контакт с потвърден случай на COVID-19 по време на едно от събитията си на 24 ноември. Актьорският състав и персоналът на “Taejong Yi Bang Won” не е пресичал пътя си с Ye Ji Won след снимките ѝ на 23 ноември.
Ye Ji Won отмени целия си график и се самокарантинира. От 27 ноември снимките продължават без сцените с Ye Ji Won. Очаква се карантината ѝ да приключи след 10 дена, около 7 декември.
Продуцентският екип работи усилено да предотврати заразяване чрез редовни ПСР тестове. Ще продължим да затягаме превенцията на заразяване и ще наблюдаваме внимателно ситуацията, за да предотвратим възникване на проблеми.
Ще дадем най-доброто от себе си за предотвратяването на COVID-19 и безопасността на актьорския състав и персонала, за да се уверим, че няма да има повече положителни случаи. Извиняваме се, че предизвикахме тревога.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page