top of page
  • Team BKNews

IST Entertainment обявиха, че Yang Donghwa няма да дебютира с ATBO


На 13 юни IST Entertainment пуснаха изявление, в което обсъждат постовете онлайн за Yang Donghwa в училище, лошото поведение на члена и последващите извинения към жертвите, както и решението ATBO да продължи напред без него.

Това е изявление относно Yang Donghwa - член на новата група ATBO, избрана чрез ‘THE ORIGIN – A, B, OR What?’
След като прочетохме постовете относно Yang Donghwa в социалните мрежи и онлайн общности, получихме съгласието на изпълнителя да се свържем с лица от училището, възпитаници и познати, за да обсъдим проблема и да потвърдим фактите. Заедно с това продължихме с процедурите по проверка на фактите. Въпреки че някои от твърденията се оказаха различни от истината, разбрахме, че има ученици, които са били наранени поради незрелите и неуместни забележки и действия на Yang Donghwa.
Успяхме да се свържем с някои от учениците и Yang Donghwa лично им се извини искрено.
Yang Donghwa размишлява върху предишните си действия, които не са подобаващи на ученик, и той се срамува дълбоко от това как е обидил хората около себе си, като не е бил съобразителен. Отделно от учениците, с които имаше възможност да се срещне лично, за да се извини, той знае, че сигурно има още ученици, на които им е било трудно заради него, и му е тежко, когато мисли за тях.
Свеждаме глави и се извиняваме на наранените от предишното поведение на Yang Donghwa, както и на тези, които са показали любов към изпълнителя.
Също така имаме какво да обявим относно бъдещите активности на Yang Donghwa.
След гореспоменатата проверка на фактите и задълбочена дискусия с изпълнителя, решихме, че той няма да се присъедини към дебюта на ATBO и промотирането им.
Чрез това решение Yang Donghwa има намерение да се извини искрено на съучениците си за миналото си поведение. Въпреки че не е дебютирал, Yang Donghwa и родителите му изразиха желанието си да бъдат порицани за грешките и ще отделят това време, за да размишляват и да се покаят.
Имахме задълбочена дискусия с Yang Donghwa и родителите му и ще уважим решението им относно проблема.
Знаем, че това не компенсира миналото, но се надяваме, че искреността на изпълнителя е била предадена на онези, които е наранил. За самия изпълнител се надяваме, че това ще послужи като шанс да погледне назад към миналото и да обърне нова глава.
Yang Donghwa ще продължи да работи за целта си. Млад мъж, пред когото е цял живот, признава грешката си, поема отговорност и се разкайва. Бихме оценили, ако разберете и го насърчавате да се поучи от грешките си и да стане зрял и отговорен член на обществото.
Благодарим.

Източник: Soompi

bottom of page