top of page
  • Team BKNews

Интересни факти, които може би не сте знаели за Lee Sang Heon - актьора от “XO, Kitty”

Актуализирано: 31.10.2023 г.


Sang Heon Lee е най-новата корейска звезда, по която всички са луди. Той играе Min Ho в “XO, Kitty” - спин-оффа на To All the Boys по Netflix. Min Ho е арогантен ученик с безупречна кожа и известна майка. Ако сте харесали играта му в сериала, опознайте актьора по-добре с тези факти:


1. Истинската му сестра играе Yuri

Въпреки че имат различни фамилии, Lee Sang Heon и Gia Kim са брат и сестра в истинския живот.

Двамата постоянно забавляват феновете с близкото си приятелство, независимо дали се наслаждават на музика заедно...

...или показват интересната си динамика:

2. Запален катерач е

Sang Heon има два акаунта в Инстаграм, като единият е изцяло посветен на любовта му към скалното катерене.

INSTAGRAM/CLIMB_NICE

3. Прилича си с Min Ho

Точно както Min Ho често се тревожи за външния си вид и се съсредоточава върху грижата за кожата, според Anna Cathcart, когато Sang Heon я посетил, един от първите му въпроси бил дали има сешоар.

В момента, в който го срещнах, бях като: "Ти наистина си Min Ho". Беше много забавно. Дойде да ме посети във Ванкувър наскоро и когато беше в апартамента ми, беше като: "Имаш ли сешоар? Най-добре да имаш. Не мога да повярвам, че някой няма сешоар".
И бях като: "Всичко, което стана току-що, е буквално Min Ho".

Актьорът има и конкретна рутина за грижа за кожата и дори сестра му знае за нея. Тя включва: тонер, есенция, овлажняващ крем и слънцезащитен крем.

Освен това, точно както готви в сериала в епизода за Чусок, така може и в истинския живот. Той се научил да готви, докато гледал видеа в YouTube по време на престоя си в Англия:

Не се опитвам да се хваля, но мога да готвя наистина добра пържола с аспержи и карамелизиран лук. Също така оригинална карбонара, без крем, само с яйца.

4. Романтик е

В едно от многото интервюта на актьорския състав Gia призна, че всичките са романтици. Това определено включва Sang Heon, избрал любовен роман като жанра, който е най-вероятно да прочете.


5. Ще направи филмовия си дебют в "Gran Turismo"

Тази година определено е голяма за Sang Heon. След успеха му в сериала феновете могат да очакват да го видят в "Gran Turismo" - спортен филм, базиран на видео игра със същото заглавие. Това ще отбележи филмовия му дебют, и то само няколко месеца след първата му телевизионна работа.





Източник: Koreaboo, Preview



bottom of page