top of page
  • Team BKNews

Wooyoung от ATEEZ временно спира дейностите си заради нараняване


През изминалата седмица Wooyoung трябваше да изпълнява седнал на някои от концертите на ATEEZ в Япония заради наранен глезен.


На 8 май KQ Entertainment съобщиха, че за да се съсредоточи върху лечението и възстановяването си, Wooyoung временно спира дейностите си:

С най-голямо съжаление предаваме новините за здравето на члена на ATEEZ Wooyoung на феновете, които са показали толкова щедра обич и грижа за ATEEZ.
Наскоро Wooyoung нарани глезена си и се съсредоточава върху възстановяването си. Въпреки това той изпълняваше на сцената, докато седеше на стол, заради силната си воля да изпълни обещанието си към феновете.
Тъй като болката продължи, беше решено, че ще бъде обстойно прегледан и лекуван в болница. След дълга дискусия с Wooyoung и другите членове на ATEEZ беше взето решение да прекратим графика на Wooyoung за известен период от време, за да може да премине през лечение.
Ето защо Wooyoung няма да може да участва в следните събития: ‘THE DANCE DAY LIVE 2023’ и ‘KCON 2023 JAPAN’.
Молим за разбирането ви, тъй като това решение беше взето в съображение със здравето на Wooyoung.
Извиняваме се за внезапните новини и ще дадем най-доброто от себе си, за да осигурим бързото възстановяване на Wooyoung, след като здравето му е най-големият ни приоритет.
Благодарим.

Източник: Soompi


bottom of page