top of page
  • Sakura

Компанията на Woonggi от TOO отрече твърденията, че изпълнителят е тормозил съученици


След като се появиха твърдения, че Woonggi от TOO е тормозил други ученици в училище, компанията му пусна изявление. На 16 февруари човек, който ще наречем “A”, публикува пост в онлайн общност със заглавие “Разкритие на училищната агресия на Woonggi от TOO”. Споделяйки техния албум за завършване на средното училище, A написа:

Ще разкрия училищната агресия и скандала с характера на Cha Woonggi.

Постът дойде само ден след като изпълнителят получи внимание заради коментарите си в груповия чат на курса си в университета, в който подтиква колегите си да спазват мерките за социално дистанциране. A заяви, че не може да понася да вижда как Woonggi е поставен на пиадестал по такъв начин:

Честно, не те ли гризе съвестта? Не разруши ли животите на всички? Мислиш ли, че само миналото ще бъде забравено, ако станеш звезда?

В поста е посочен списък с това, което е трябвало предполагаемите жертви да изтърпят. Заявява се, че Woonggi и приятелите му редовно са тормозели вербално жертвите, казвали са обиди за родителите им и използвали за тормоз и социалната мрежа. В резултат на това A е трябвало да смени училището и развил социална фобия заради тормоза. Твърди се, че друга жертва е подала оплакване към отдел в училището с молба Комитетът по училищно насилие да погледне случая, но молбата не била приета. A заявява, че е събирал доказателства като оплакването и потвърждение от жертвата, че е преминала през психиатрично лечение и добавя, че е събрал последващи примери за вреда.

По-късно Stone Music Entertainment написаха:

Относно онлайн поста от днес за Cha Woonggi - проверихме фактите със самия изпълнител, представители на училището и хора, които се появяват в поста с твърдението, че им е била нанесена вреда.
Това, което открихме, е, че е истина, че е имало хора, с които Cha Woonggi не се е разбирал добре, докато е бил в училище, но твърдения като това, че използвал агресия, за да тормози определени хора, са напълно фалшиви. Ако безпочвени клюки или фалшива информация продължава да бъде разпространявана за изпълнителя ни, ще вземем действия. Ще продължаваме да даваме най-доброто от себе си да защитаваме изпълнителите си.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page