top of page
  • Team BKNews

WM Entertainment пусна изявление относно уволнението на мениджър за незаконно заснемане

На 9 април стана ясен инцидент, в който музикална актриса съобщила в полицейското управление в Gangnam, че е открила инсталирани камери в съблекалнята на мюзикъла си  “Next to Normal” в центъра за изкуство Gwangrim.


На 16 април компанията на актрисата съобщи:

Съблекалнята в музикалния театър не е просто чакалня. Това е място, на което изпълнителите чакат, докато започне изпълнението, преобличат се в сценични костюми и дори се къпят след изпълнението. Инсталирането на незаконни камери в такова пространство е престъпление и нещо, което не трябваше да става. В момента тече разследване.
Молим да се въздържате от безразборното използване на снимки и коментари относно жертвата, докато приключи разследването.

Извършителят на престъплението е идентифициран като мениджъра на члена на B1A4 Sandeul, който също участва в музикалната продукция. Въпреки че е потвърдено, че това е лична грешка на мениджъра и нито изпълнителят, нито компанията, асоциирана с мениджъра, имат някаква връзка с недостойното действие, компанията на B1A4 WM Entertainment пусна изявление

Първо, бихме искали да се извиним на актрисата и свързаната с нея компания, които сигурно са били наранени и засегнати от този въпрос.
Напълно осъзнаваме сериозността на проблема и ще дадем всичко от себе си, за да подсигурим благосъстоянието на актрисата. Също така се извиняваме на всички актьори и персонала, които работят усилено по мюзикъла, както и на феновете.
Веднага щом научихме фактите, предприехме незабавно действие, като премахнахме мениджъра от всички задължения, свързани с изпълнителите ни, и го уволнихме.
Освен това приключихме разседването на местата, до които мениджърът е имал достъп, като музикалната зала, общежитието на персонала и офис сградата ни, и потвърдихме, че няма допълнителни щети. Все пак ще продължим да съдействаме на полицейското разследване и ще следим случая.
Освен това ще вложим още повече усилия с обучението на служителите и подсигуряването безопасността и защитата, както на изпълнителите, така и на персонала в бъдеще.
Молим да се въздържате от спекулативни публикации или статии за инцидента.
Още веднъж се извиняваме искрено за причиненото неудобство на замесените.
Благодарим.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page