top of page

Song Mino от WINNER за соловия си албум, музикалните класации и още


Song Mino от корейската група WINNER се появи като гост на 9 ноември в излъчването на радио предаването “Kim Young Chul’s Power FM”! Идолът, който наскоро се завърна с втория си солов албум "TAKE" и в момента промотира заглавната си песен "Run Away", говори за резултатите от музикалните класации.


Когато го питат дали проверява класациите всеки ден, той отговаря откровено:

Не, но виждам реакциите и всички харесват музиката ми, така че съм наистина благодарен за това. Надявам се хората да се радват да я слушат.

Радиоводещият Kim Young Chul споделя, че Kyuhyun от Super Junior, който преди това се е появявал в радио шоуто, продължава да проверява музикалните класации и посочва класирането на песента си.


Song Mino, който е близък приятел с Kyuhyun и се появява в шоуто “New Journey to the West" с него, коментира, докато се смее:

Аз не мисля, че съм толкова чувствителен като Kyuhyun, когато става въпрос за музикалните класации. Той винаги е толкова нетърпелив.

После добави, че част от неговия чар е да бъде земен и спокоен. Song Mino също сподели за различните заглавия, които е измислял за новия си албум.

Разкривам го за първи път, но някои от заглавията, които имах предвид бяха: ‘LAD,’ ‘BOY’ и ‘SOME’.

Що се отнася до вдъхновението му за заглавието му “Run Away”, той споделя:

Отидох в Бали с моите членове от групата и всички останахме в различни курорти. Тази идея ми дойде, когато гледах небето, докато съм в басейна.

След това Song Mino разкри и за любовта си към слънчогледите, които също се появяват в музикалния му клип “Run Away”, казвайки:

Миналата година започнах да харесвам слънчогледи. Отначало ги харесах заради жълтото, но чух, че слънчогледите символизират различни неща като богатство. После започнах да ги харесвам още повече, защото са обикновени. Никога не съм знаел, че са толкова обикновени, но след като ги харесах, започнах да ги виждам навсякъде. Дори ги виждам пред магазините. Тогава осъзнах, че въпреки че нещо е често срещано, няма да го видя, ако не обърна внимание на него.

Song Mino коментира непохватния си образ в “New Journey to the West". Относно теста с четирите йероглифа и че той продължава да се бърка, казва:

Всъщност съм добър в това, но съм твърде нервен в шоуто, така че продължавам да го пропускам.

Kim Young Chul споделя, че чул, че Song Mino всъщност е гений, но просто се държи непохватно, за да бъде смешен. Song Mino обясни:

Мисля, че е вярно, че съм гений. Но вместо да се опитвам да бъда смешен, просто казвам забавни неща, защото съм гений.

Song Mino също нарисува картина на неговата структура на мозъка и споделя, че фен клубът на WINNER Inner Circle притежава най-голямото място в него. Той добавя, че мисли и за следващия си соло албум.


Източник: Soompi

bottom of page