top of page
  • bknmoni

Kang Seung Yoon от WINNER с контузия на глезена; групата ще спре активностите си в музикални шоута


На 11 юли агенцията на групата YG Entertainment излезе с официално изявление, съобщавайки за контузията на Kang Seung Yoon и в резултат на това - временния хиатус от музикални шоута на групата.


Здравейте, това е YG Entertainment.
Това изявление е във връзка с контузията на глезена на Kang Seung Yoon от WINNER.
На 10 юли Kang Seung Yoon почувства дискомфорт в глезена си по време на изпълнението им на "HOLIDAY IN THE CITY". Веднага след края на събитието той е посетил близката болница и е преминал през обстоен преглед.
Днес (11 юли) резултатите от изследванията потвърдиха нараняване на връзките на глезена. Въпреки че няма да има затруднения в ежедневието му, получихме диагнозата на лекаря, че временно се нуждае от почивка.
В резултат на това WINNER ще си вземат почивка от музикалните шоута тази седмица.
Въпреки това, поради силната воля на изпълнителя да спази обещанието си към феновете, ние решихме да продължим с определени дейности, които изискват ограничено движение.
Планираме да обсъдим бъдещите участия в музикални шоута в зависимост от състоянието и възстановяването му и ще сме благодарни, ако разберете това.
Дълбоко благодарим на феновете за любовта, която изпратиха към четвъртия мини албум на WINNER "HOLIDAY". Ще дадем приоритет на здравето и безопасността на нашите артисти и ще направим всичко възможно за бързото възстановяване на Kang Seung Yoon.
Благодарим.

На 10 юли WINNER имаха изпълнение “HOLIDAY IN THE CITY” по случай излизането на своя четвърти мини албум “HOLIDAY”. По време на груповото изпълнение на “EVERYDAY” Kang Seung Yoon получи контузия на глезена, но въпреки това продължи да дава безупречни изпълнения на живо на останалите песни. Източник: Soompi

Comments


bottom of page