top of page
  • Sakura

Wang Yibo с отговор относно фалшивия сигнал до полицията срещу него


Сутринта на 27 декември YueHua Entertainment публикува обширно изявление, в което се казва, че Wang Yibo е бил анонимно докладван на полицията. Когато полицията пристигнала по време на почивката му от снимките в Heng Dian, актьорът си сътрудничил с разследването и впоследствие се доказало, че е невинен:


През нощта на 26 декември нашият артист г-н Wang Yibo беше с екипа в Heng Dian и беше в почивка. Той обаче е бил докладван злонамерено от анонимен човек. Когато полицията получила сигнала, пристигнали възможно ной-бързо. Wang Yibo си сътрудничи с полицията през цялото разследване. Разследването доказа, че е напълно невинен. Това ясно показа, че е било умишлен и фалшив сигнал до полицията срещу него.
В момента нашата компания вече е ангажирала адвокатска кантора, за да продължи да разглежда този проблем и също така поддържа комуникацията ни с публичните власти, за да идентифицира фалшивия и незаконен полицейски доклад, направен срещу него, за да позволи на извършителя да бъде изправен пред последиците от действията си.
Фалшивите полицейски сигнали са действия, които разхищават ресурси на полицейските сили. Нашата компания и нашият артист г-н Wang Yibo са изключително шокирани и ядосани от този фалшив полицейски сигнал! Нашият артист винаги е бил спазващ закона, мотивиран и трудолюбив, когато става въпрос да направи всичко възможно, за да бъде добър гражданин в обществото. По отношение на такива незаконни и злонамерени действия, целящи да навредят на репутацията на нашия изпълнител, нашата компания няма да го толерира и ще разследваме този проблем до самия край!
Нашата компания би искала да се обърне към широката общественост: разберете закона и го спазвайте. Не участвайте в никакви незаконни действия, включително изготвяне на фалшиви полицейски сигнали. Границата на закона не може да се преминавана.

Wang Yibo написа:

Доброто надделява над злото! Доброто надделява над злото! Доброто надделява над злото! Тези, които ме обичат и онези, които ме мразят, трябва да спазват върховенството на закона. Спазвайте закона! Спазвайте закона!!!

Ъпдейт:

Полицията в DongYang написа:

На 26 декември около 20.33 часа полицейското управление получи анонимен сигнал, в който се твърди, че изпълнителят (Wang XX) е извършил нелегален акт. След като получихме сигнала, веднага започнахме разследване и не открихме никакви нарушения от докладваните.
На 27-ми около 22.40 полицията откри информатора Xing XX (жена, 31-годишна) в Пекин, като тя призна фалшивия сигнал. След разследване установихме, че е с история на психическо заболяване и полицията ще се справи с нея в съответствие със съответните разпоредби на Закона на Китайската народна република за наказанията за администрация на обществената сигурност. Полицията напомня: разпространяването на слухове и фалшивите сигнали до полицията са подсъдими. Органите за обществена сигурност ще направят всичко възможно, за да поддържат социалната стабилност и да създадат хармонична и спокойна социална среда.

Източник: Weibo, Sina

Commentaires


bottom of page