top of page
  • Team BKNews

Heo Chan от VICTON напуска групата


На 11 октомври агенцията заяви, че след като са обсъдили въпроса с членовете и Heo Chan, е решено той да напусне групата за постоянно. Миналия месец Heo Chan спря временно всичките си дейности и написа извинително писмо, след като беше хванат да шофира в нетрезво състояние.


Ето пълното изявление на IST Entertainment:

Искрено благодарим на феновете, които ги е грижа за VICTON, и правим съобщение относно промяна в членовете.
След внимателна дискусия с всички членове на VICTON, включително Heo Chan, беше решено той да напусне групата.
Решението беше взето с мисли за мнението на Heo Chan, който каза, че не иска да причинява повече щети на групата, и на другите членове.
Още веднъж се извиняваме за това, че причинихме тревога на феновете чрез внезапните новини, и ви молим за щедрото ви разбиране.
Следователно реорганизираме VICTON като шестчленна група, състояща се от Han Seung Woo, Kang Seungsik, Im Sejun, Do Hanse, Choi Byungchan и Jung Subin; бъдещите им дейности ще бъдат извършвани от петимата членове без Han Seung Woo, който в момента е в казармата.
В момента членовете на VICTON работят усилено и влагат всичко в подготовката на изпълненията си за “2022 VICTON FAN CONCERT [CHRONICLE]”, който феновете чакаха дълго.
За да може усилията да не отидат на вятъра, ви молим да продължите да давате на членовете на VICTON, които се подготвят упорито, непроменящ се интерес и подкрепа.

Източник: Soompi

Comentarios


bottom of page