top of page
  • Team BKNews

Byungchan, Subin и Hanse от VICTON напускат IST Entertainment


На 20 април компанията пусна следното изявление:

Изразяваме дълбоката си благодарност към феновете, които обичат и подкрепят изпълнителите на компанията ни - VICTON.
Това е официално изявление относно изтичането на ексклузивния договор на групата VICTON и бъдещите им групови дейности.
Завършихме мениджмънт отговорностите си с членовете на VICTON Do Hanse, Choi Byungchan и Jung Subin, тъй като ексклузивните им договори изтичат, считано от днес - 20 април. След като проведохме задълбочени дискусии с членовете преди изтичането на договорите, това решение беше взето с взаимно уважение към намеренията ни.
Заради военната служба на Han Seung Woo, който беше пуснат наскоро, Kang Seungsik, който в момента служи, и Im Sejun, който трябва да влезе през юни, периодът на ексклузивните им договори беше частично коригиран и засега ще останат изпълнители на компанията. Тримата ще продължат дейностите си по график, включително солови промотирания и мюзикъли, и активно ще ги подкрепяме, за да могат да ви поздравят с разнообразни дейности в бъдеще. Молим да продължите да им давате непроменяща се подкрепа и любов.
Откакто дебютираха през 2016 г., VICTON бяха най-страхотните изпълнители и партньори, които тичаха заедно с нас с усърдие и най-големи усилия. Въпреки че приключението ни с тези конкретни членове приключва тук, винаги ще изпращаме нашите благословии и ще подкрепяме пътищата на членовете, които се подготвят за ново начало.
Благодарим.

Източник: Soompi


bottom of page