top of page
  • bknmoni

V от BTS ще изпълнява седнал по време на онлайн концерта им заради болка в крака

V от BTS ще изпълнява седнал на сцената на онлайн концерта “BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE”.

На 24 октомври, в деня на концерта, Big Hit Music разкриха, че V има болки в мускулите на прасеца от предния ден и доктори са го посъветвали да не прави енергични движения. Той няма да бъде част от никоя от хореографиите по време на концерта.


Здравейте.
Това е Big Hit Music.
Искаме да ви информираме за изпълненията на V от BTS по време на днешния “BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE”.
V изпита болка в мускулите на прасеца по време на репетиция на 23 октомври вечерта и посети близката болница за преглед и лечение. Мнението на медицинските лица беше, че въпреки че няма проблем с костите на краката му, за момента той трябва да се въздържа от енергични движения като хореография или изпълнение на сцена.
Независимо че самият изпълнител силно желаеше да участва изцяло в изпълнението, нашата компания реши да последва съветите на лекарите и да сведе до минимум движенията на V по време на днешното “BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE”. В резултат на това V ще участва в представлението седнал и без хореография. Молим за вашето разбиране.
Ще продължим да приоритизираме здравето и безопасността на нашите артисти и ще се стремим да гарантираме, че всички членове на BTS могат да се срещнат с феновете си в пълно здраве.
Благодарим Ви.

Пожелаваме на V бързо възстановяване! Източник: Soompi

bottom of page