top of page
  • Sakura

Bitto от UP10TION е с коронавирус


Компанията му пусна изявление:

Здравейте, TOP Media е.
Нашият изпълнител Bitto от UP10TION беше тестван положително за COVID-19. След като приключи дейностите си в графика на 29 ноември, му беше казано, че е бил в контакт с потвърден случай и беше тестван. Диагнозата му беше потвърдена сутринта на 30 ноември.
Изпълнителите на компанията ни и служителите, които са пресекли пътищата си или са били в контакт с Bitto, се тестват за COVID-19 и ще вземем карантинни мерки според инструкциите на здравните власти.
Всички следващи активности на UP10TION са отменени и ще дадем най-доброто от себе си да се грижим за артистите си и да се справим със ситуацията с COVID-19.
Искрено се извиняваме на представителите, отговарящи за излъчването, и на замесените хора от персонала, тъй като дейностите бяха проведени без да знаем, че е имал контакт с потвърден случай.
Още веднъж се извиняваме, че причинихме тревога.
Благодарим.

UP10TION имаха изпълнения в “Music Core” и “Inkigayo” на 28 и 29 ноември.

“Inkigayo” коментираха:

След като чухме диагнозата на Bitto, незабавно информирахме всички изпълнители и персонала. Имаме записи от камерите и работим върху това да проверим всички, които са пресекли пътищата си или са имали близък контакт.

От “Music Core” също коментираха, че проверяват.


Източник: Soompi


Comments


bottom of page