top of page
  • albenacacheva

TXT и Salem Ilese с нова колаборацияYeonjun и Taehyun от Tomorrow X Together отново си партнират с американската певица и текстописец Salem Ilese, съобщиха от лейбъла Big Hit Music в сряда.


Двамата са изпълнители на новия сингъл "PS5" на Salem Ilese. Той е продуциран от диджей Alan Walker и е пуснат онлайн през деня. Парчето ще бъде включено в предстоящото ѝ EP "Unsponsored Content", което се очаква да излезе на 25 февруари в САЩ.


Както подсказва заглавието, песента описва как човек е разкъсван между играенето на видеоигри и поддържането на връзка. Yeonjun и Taehyun пеят припева.


Това е вторият път, в който американската певица работи с TXT. Salem Ilese е съавтор на песента "Anti-Romantic" от втория студиен албум на групата "The Chaos Chapter": Freeze" през 2021 г.


В понеделник групата спечели награда от TikTok за това, че има повече от 10 милиона последователи в акаунта си - около 1,56 милиона. Това е вторият най-голям по брой последователи акаунт за к-поп изпълнител, който предоставя на феновете ежедневно качествено съдържание.


Източник: The Korea Herald

bottom of page