top of page
  • Team BKNews

Актрисата Tunisha Sharma е починала на снимачната площадка


Внимание! Статията е с чувствително съдържание.


Първоначалните репортажи съобщават, че 20-годишната актриса Tunisha Sharma, която участваше в сериала Ali Baba: Dastaan-E-Kabul, предполагаемо е отнела живота си на снимачната площадка, в гримьорната в Naigaon на 24 декември. Тя била откарана в болницата, но скоро била обявена за починала.


Скоро след това полицията отишла на снимачната площадка на сериала за нататъшно разследване. Източници съобщават на IndiaToday, че тя била в гримьорната на колегата си Sheezan Mohammed Khan, когато станал инцидентът.


Когато Sheezan се върнал след снимките си, вратата била заключена. Въпреки многократните повиквания Tunisha не отворила вратата, а след това била разбита и там била намерена обесена. Актрисата е откарана в болницата, но не могла да бъде спасена


Майката на Tunisha обвинила колегата ѝ Sheezan Khan за смъртта на дъщеря си. Твърди се, че те били във връзка, преди да се разделят, което предполагаемо я довело до самоубийството.

Досега полицията е разпитала разпитала актьорите и екипа, присъстващи на снимачната площадка.


Майката на Tunisha също била извикана, тъй като живеела с нея. Според заместник-комисаря майката на актрисата обвинила колегата ѝ Sheezan Khan в изявлението си и казала, че трябва да бъде обвинен в подстрекаване към самоубийство.


Заместник-комисарят допълва също, че огледът и аутопсията продължават, а от полицейско управление Waliv казват, че смъртта ще бъде разследвана от гледната точка както на самоубийство, така и на убийство.


Полицията е арестувала колегата на Tunisha Sheezan Mohammad Khan по раздел 306 (подстрекаване към самоубийство) от Индийския наказателен кодекс (IPC). Той ще бъде изправен пред съда Vasai.


Tunisha дебютира в сериала Bharat Ka Veer Putra –Maharana Pratap и се появява в няколко проекта като: Chakravartin Ashoka Samrat, Gabbar Poonchwala, Sher-e-Punjab: Maharaja Ranjit Singh, Internet Wala Love и Ishq Subhan Allah.


Освен това тя участваше и в боливудски филми като: Fitoor, Baar Baar Dekho, Kahaani 2: Durga Rani Singh и Dabangg 3.


Източник: India Today

תגובות


bottom of page