top of page
  • Team BKNews

Tsuchiya Tao и Katayose Ryota приветстваха първото си дете


На 29 август актрисата Tsuchiya Tao (28) и съпругът ѝ Katayose Ryota (29), член на GENERATIONS from EXILE TRIBE, обновиха профилите си, като съобщиха раждането на първото им дете.


Tsuchiya написа:

В горещ и красив есенен ден бяхме благословени да приветстваме нов живот в този свят. Беше наистина съчетание от много чудеса наведнъж. Щастливи сме и много благодарни да бъдем заобиколени с толкова топли съвети от много хора по време на тези дни. Искаме да гарантираме на близките си, че ще дадем всичко от себе си, за да поддържаме този ценен живот със спокойни умове.
Животът е пълен с начала и изживяването на нови неща за пръв път е едно от най-големите радости в живота. Този красив живот, който донесохме на този свят, ще се сблъска с много неочаквани неща в бъдеще, но искаме да се уверим, че ще предоставим любовта и защитата, за да преодолее всичко. И докато ценим всеки момент, свързан с тази небесна среща, ние самите ще продължим да полагаме най-големите усилия като родители и артисти. Ще продължим да растем и да научаваме още в полза на всички.

Katayose публикува почти същото съобщение и добави:

Докато се заемаме да донесем нов живот през тези оживени дни, по чудо, в деня, в който празнувам 29-ия си рожден ден, ние преливаме от благодарност, че можем да отправим това съобщение към всички, които се грижеха за нас и ни защитаваха през всички тези години.

Източник: Tokyo Hive

Comments


bottom of page