top of page
  • Team BKNews

Актуални корейски шоута по YouTube, които да гледате


С YouTube и новите медии, които стават все по-достъпни за публиката, знаменитостите и корейската развлекателна индустрия клони все повече към YouTube, като каналите създават съдържание и общуват с феновете.

Дори предавания, които се излъчват по корейската телевизия, често се публикуват в YouTube и са изрязани в клипове, които са бързи и лесни за гледане, така че да не трябва да се гледа целия епизод. Това обикновено се използва като стратегия за примамване да се гледа целият епизод чрез стрийминг услуги, но много хора не са толкова отдадени за едночасови епизоди, особено като се има предвид колко е забързан светът.


Днес ще разгледаме горещи корейски шоута по YouTube, чиито водещи са някои от любимите ви звезди. Епизодите не са много дълги, но са особено популярни през 2022 г.


Lee Youngji's No Freaking Prepare

Като спин-офф на оригиналния сезон на "No Prepare", Lee Youngji отива по-надалеч, като кани знаменитости в малкия си апартамент и пие с тях, което е нов начин за интервюиране на гости. Тъй като пият алкохол, гостите често са опиянени, което ги улеснява в това да са по-отворени и да говорят за себе си. Още по-забавно е, когато се сетите, че някои от гостите никога не биха пили публично.


Sunmi's SHOWterview

Феновете бяха доста тъжни, че Jessi's Showterview свърши, но не се безпокойте, тъй като друга световна звезда превзема шоуто и нейните умения са не по-малки! Sunmi е новата водеща и вторият сезон е в нейните ръце. Showterview е особено харесвано от чуждестранните фенове и тя се уверява, че наистина е глобално, като не позволява официално говорене по време на интервютата.


Kim Hee Chul's Alcohol Street Fighter

Явно алкохолът е модерен в YouTube предаванията, тъй като и Kim Hee Chul от Super Junior пие с гостите си, докато говори с тях. Вече знаем, че Kim Hee Chul умее да забавлява, но когато е замесен и алкохол, става още по-забавно и, разбира се, храната ще ви накара да си поръчате храна късно вечерта.


Lee Yong Jin's Health Center

Lee Yong Jin вече е гореща тема на съдържанието в YouTube чрез предаването си "Turkidz on the Block", но отива по-далеч, като предлага нещо като комбинация от терапия и комедия под заглавието Lee Yong Jin's Health Center. Партнирайки си с танцьора Габи, гостите могат просто да отидат и да говорят за себе си, а Lee Yong Jin и Габи се уверяват, че се чувстват излекувани след посещението на здравния център. Могат да говорят за проблемите, живота си...буквално за всичко!


Mouths with Tires

Ако искате да видите как знаменитости и ютубъри дебатират по проблеми от сорта на "може ли мъж да помогне на момиче да вдигне масата пред приятелката си?" и да откриете логиката зад отговорите им, тогава "Mouths with Tires" е перфектното шоу. Те обсъждат всичко от приятелства до връзки и понякога разговорът може да излезе извън контрол, защото темите могат да са доста спорни и притеснителни, но бъдете широкоскроени и изслушайте мислите им.


Източник: Allkpop


Comentarios


bottom of page