top of page
  • Team BKNews

TREASURE с планове за завръщане; Bang Ye Dam и Mashiho временно спират дейностите си


На 27 май YG Entertainment споделиха какво предстои за групата.


TREASURE са започнали да подготвят нов албум с целта да се завърнат лятото. Заглавната песен вече е избрана, а клипът ще се направи, след като репетициите на хореографията са завършени и заснети. Според YG Entertainment, подготовката е започнала рано като част от огромен проект, който предстои на групата по повод отбелязването на втората им годишнина през август.


Преди да започнат японското си турне в края на годината, има възможност за допълнителен концерт в Корея. TREASURE направиха първия си концерт в Корея през април, но феновете не успяха да покажат подкрепата си заради мерките против COVID-19, така че членовете се надяват да имат повече време с феновете чрез допълнителен концерт.


В допълнение на радостните новини YG Entertainment също съобщиха, че TREASURE временно ще промотират като 10-членна група. Като са уважени личните надежди на Bang Ye Dam да стане по-добър продуцент, той ще се съсредоточи върху изучаването на музика засега. Mashiho, който в момента си почива в Япония, ще увеличи почивката си по здравословни причини и ще прекара повече време със семейството си.


Компанията коментира:

Въпреки че винаги влагаме усилия в подкрепа на израстването на изпълнителите ни, смятаме здравето им за главен приоритет. Решихме да дадем по-дълги почивки на двамата след адекватни дискусии с членовете на TREASURE, така че молим за щедрото ви разбиране и подкрепата ви.

Източник: Soompi

bottom of page