top of page
  • bknmoni

Tony Yu напуска "Youth With You"


Претендентът за първото място на "Youth With You 3" - Tony Yu съобщи чрез агенцията си, че ще напусне шоуто. В момента той е на почетното първо място, а финалът се очаква да е на 8 май. Заради противоречията около семейството му, Astro Music Entertainment съобщи, че Tony ще се оттегли на крачка от финала.

Ние предаваме искрено дълбоките извинения на нашия артист Tony Yu Jing Tian, който причини на всички стрес и изчерпа публичните ресурси заради лични разкрития наскоро. Едновременно с това, поради здравословни причини на нашите изпълнители, той няма да може да продължи участието си в предвидените графици и е решил да се оттегли от сегашното си шоу.

Тъй като Tony в момента участва само в" "Youth With You", съобщението на компанията ясно разкрива, че ще напусне именно него.

Преди това Tony Yu стана жертва и на разкритие, че родителите му са участвали в проституция и незаконно разпространение на наркотици. Въпреки че родителите му отхвърлят тези твърдения и че са продали мястото през 2008 година, нетизени чрез интернет публикации откриха, че мястото е свързано с тях още от 2004 година.


Китайските нетизени са ядосани също, защото Tony Yu има двойно гражданство и за Китай, и за Канада. В Китай обаче е незаконно да имаш двойно гражданство.


Освен това по време на участието си в "Produce 101", той е посочил като своя националност - Канада.


Tony първоначално придобива известност чрез участието си в "Produce 101" , където печели сърцата с невинните си черти и характер. По-късно, вече в "Youth With You", показва силни изпълнения с натрупания преди това опит, като печели много фенове.


Източник: Koreaboo

コメント


bottom of page