top of page
  • Team BKNews

Списание "TIME" посочи aespa за "лидер на следващото поколение"


На 12 май списание "TIME" разкри списъка си "Лидерите на следващото поколение", който назовава кои звезди посочват пътя към по-светло бъдеще, и aespa са посочени наред с хора като Олга Руденко, главен редактор на Kyiv Independent, Джонатан Бейли от “Бриджъртън” и ютубърката Deepica Mutyala.


В края на април aespa изпълняваха на Coachella - един от няколкото пъти, в които са били пред публика на живо. Въпреки че групата е на по-малко от две години, списанието хвали уникалния ѝ начин за преодоляване на пропастта между реалността и виртуалния свят с виртуалния си аватар æ-aespa.


Статията подчертава и глобалния успех на aespa, независимо от малката дискография, заради първия им мини албум “Savage”, който дебютира под номер 20 в Billboard 200, и дебютното им видео “Black Mamba”, което задмина 100 млн. гледания по-бързо от всеки друг к-поп дебют.


Групата разработи концепцията си за метавселената, като Giselle заяви, че целта им е „да нормализират концепциите за метавселената и нашите фенове и други хора да се чувстват малко по-комфортно с цялата идея за това“.


По-късно през лятото групата ще се присъедини към колегите си от SM Entertainment за първия офлайн голям концерт на компанията от три години насам.


Източник: Soompi

bottom of page