top of page

The8 от SEVENTEEN ще намали участието си в изпълненията си заради нараняване


От Pledis Entertainment заявиха:

Бихме искали да осигурим следната информация относно участието в дейностите по промотирането за осмия мини албум “Your Choice” на члена на SEVENTEEN - The8.
По време на репетиция на хореография The8 усети болка в извивката на стъпалото и глезена и посети болница за лечение и подробен преглед.
В резултат беше посъветван от медицинския персонал, че въпреки че ежедневната му рутина няма да бъде засегната, трябва да се фокусира върху лечение, да си почине достатъчно и да сведе до минимум интензивните физически дейности, включително хореография.
Нашата компания следеше отблизо състоянието и напредъка на лечението на The8 и обсъждаше участието му в промоционалните дейности за „Your Choice“, а предвид силното желание на изпълнителя да вземе участие в активностите беше взето решението The8 да участва в официалното промотиране дотолкова, доколкото ненужното претоварване може да бъде избегнато.
Затова The8 ще участва в дейностите за осмия мини албум “Your Choice”, като ще се намали ролята му в изпълненията.
Бихме искали да се извиним на всички фенове, че предизвикахме тревога с този проблем и ще направим асистирането в лечението и възстановяването му наш главен приоритет, за да може да се присъедини към феновете си в пълно здраве.
Благодарим.

Източник: Soompi

bottom of page