top of page
  • bknmoni

Драмата “The Red Sleeve” ще излъчи специална програма по случай Лунната нова година

Хитовата драма на MBC “The Red Sleeve” ще се завърне със специална програма за Лунната нова година!

На 17 януари представител на MBC сподели:

Драмата ‘The Red Sleeve’, която получи огромна любов миналата година, ще се завърне по телевизията тази Лунна нова година със специалната програма ‘Holding on to The Red Sleeve’ (буквален превод).

“The Red Sleeve” продължава да доминира като една от най-гледаните драми за осем поредни седмици. Последната седмица завърши с най-добър личен рекорд относно рейтинга за гледаемост.


Специалната програма ще събере част от актьорския състав, който успя да озари “The Red Sleeve”, а именно - Lee Junho от 2PM, Lee Se Young, Lee Deok Hwa и още. В допълнение ще има клипове какво се случва зад кадър, грешки по време на снимки и любими сцени на зрителите. Актьорите ще могат да отговорят на въпроси, които са получили в социалните мрежи. Те ще могат да покажат други взаимоотношения, които зрителите не могат да видят по време на снимките, докато играят игри. В подготовка за предстоящата специална програма бяха пуснати и два нови преправени плаката на Lee Junho и Lee Se Young с текст, който гласи:

Все още не мога да те пусна.

“Holding on to The Red Sleeve” ще се излъчи на 31 януари и ще се води от Jang Yoon Jung, Do Kyung Wan и Kwanghee. Източник: Soompi

Comments


bottom of page