top of page
  • albenacacheva

"The Outlaws 2" е най-бързият филм след "Parasite", който надхвърли 3 милиона кинозрители


Новият филм на Ma Dong Seok и Son Seok Gu "The Outlaws 2" (известен още като "The Roundup") набира скорост по кината!


На 22 май, само ден след като с впечатляваща скорост надхвърли 2 млн. зрители, "The Outlaws 2" официално надхвърли 3 млн. зрители в 11:50 ч. Първоначално екшънът беше пуснат на 18 май, което означава, че са му били необходими по-малко от пет дни, за да достигне този важен етап.


"The Outlaws 2" вече е най-бързият филм от награждавания филм "Parasite" насам, който надминава 3 милиона кинозрители в корейския боксофис, изпреварвайки предишния рекорд от шест дни, държан от хитовия филм "Ashfall" от 2019 г. - който по стечение на обстоятелствата също е с участието на Ma Dong Seok.


Освен това "The Outlaws 2" привлече общо 1 037 033 зрители само на 21 май, което го прави първият филм от "Parasite" насам, събрал над 1 милион зрители в рамките на един ден. Това е и третият филм на Ma Dong Seok, който постига това, след хитовите му филми "Train to Busan" и "Along With the Gods: The Last 49 Days".


В чест на това, че филмът достигна 1 милион зрители, звездите Ma Dong Seok, Choi Gwi Hwa, Heo Dong Won, Ha Jun, Park Ji Hwan, Kim Chan Hyung и Cha Woo Jin позираха за празнични снимки в чест на събитието.


"The Outlaws 2", който е продължение на хитовия филм на Ma Dong Seok и Yoon Kye Sang от 2017 г. "The Outlaws", преди това постави нов рекорд за най-бързо преминалия 2 милиона зрители филм от началото на пандемията.


Поздравления за актьорския състав и екипа на филма!


Източник: Soompi

Comments


bottom of page