top of page
  • albenacacheva

"The Golden Spoon" отговаря на обвиненията във фаворизиране


"The Golden Spoon" отговори на спекулациите за фаворизиране на определени членове на актьорския състав.


След като MBC пусна последното си видео зад кулисите от снимачната площадка на "The Golden Spoon", много зрители изразиха загриженост и объркване, че драмата показва фаворизиране, като насърчава определени актьори пред главните звезди.


Въпреки че заглавието и описанието на видеото бяха фокусирани върху главния актьор на драмата Yook Sungjae от BTOB, се оказа, че неговият колега Son Woo Hyun е имал много повече време на екран.


В отговор на опасенията на зрителите представител на драмата сподели:

"The Golden Spoon" беше най-добрата драма, в която актьорите показаха най-добрата екипна работа. Атмосферата на снимачната площадка не можеше да бъде по-добра, а поддържащите актьори се превърнаха в централни участници. Извиняваме се за неудобството, което причинихме на актьорите и на зрителите, които обичат нашата драма, чрез този спор."

Те продължиха да подчертават спокойната и добронамерена атмосфера на снимачната площадка, като коментираха:

"Като идоли, каквито са, главните актьори Yook Sungjae, Jung Chaeyeon и Yeonwoo поемат водеща роля и не се колебаят да популяризират проекта. Стига се дотам, че взимат нещата в свои ръце и се грижат за Lee Jong Won и Son Woo Hyun, които не са толкова запознати с правенето на видеоклипове."

Базирана на едноименния уебтун, "The Golden Spoon" е драма за ученик, роден в бедно семейство, който използва магическа златна лъжица, за да размени съдбата си с приятел, роден в богато семейство. Последните два епизода на драмата ще бъдат излъчени тази седмица на 11 и 12 ноември в 21:50 ч.


Източник: Soompi

Commentaires


bottom of page