top of page
  • Team BKNews

Компанията на Teen Top с извинение относно поведението на C.A.P


Наскоро C.A.P се включи на живо и докато комуникираше с феновете, той разкри възможността договорът му с компанията да приключи през юли, и спомена възможността да не участва в завръщането на Teen Top. Беше съобщено, че е използвал обиден език, докато е изразявал неодобрението си към коментарите на феновете относно него.


На 9 май TOP Media потвърдиха, че завръщането на Teen Top ще бъде през юли, както е планирано. Компанията добави, че в момента се проверява подновяването на договора на C.A.P.


По-късно през деня TOP Media пуснаха следното изявление:

Първо бихме искали да се извиним, че предизвикваме тревога и много други неща на феновете заради неуместните думи и действия на изпълнителя ни C.A.P по време на живото излъчване.
В момента C.A.P размишлява над факта, че се е държал неуместно, и дълбоко съжалява.
Относно този проблем компанията също се чувства отговорна заради липсата на управление на изпълнителите. Ще обърнем специално внимание, за да може такъв инцидент да не се случва отново.
Още веднъж - дълбоко се извиняваме на много хора, които сигурно са били разочаровани от невнимателните действия на изпълнителя ни.
Що се отнася до подновяването на договора, беше нещо, което решихме да обсъдим, след като дейностите на Teen Top приключат. Ще споделим повече по този въпрос в бъдеще.
Ще дадем най-доброто от себе си, за да се отплатим на феновете, които сигурно са очаквали завръщането на Teen Top със страхотна музика и изпълнения.
Благодарим.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page