top of page
  • bknmoni

Taeyeon от Girls’ Generation реагира на злоупотребата с животни в “The King Of Tears, Lee Bang Won”

Taeyeon от Girls’ Generation използва социалните мрежи, за да изрази недоволството си относно злоупотребата с животни по време на снимките на “The King of Tears, Lee Bang Won”.

На 21 януари KBS се извиниха заради кон, който е починал седмица след като е участвал в снимките на драмата. За да създадат сцената, в която един от героите пада от кон, конят е съборен на земята чрез въже, вързано около краката му. Зрителите изразиха опасенията си за злоупотреба с животни и опасния характер на каскадата.


В Инстаграм стори Taeyeon сподели скрийншот на жалбата, подадена от Корейската асоциация за защита на животните (KARA), срещу драмата. Taeyeon също така написа:

“Видеото беше много болезнено за гледане и се насълзих, докато го гледах. Ядосана съм. Как може да го снимат по този начин в днешно време...Това е ужасяващо както за хората, така и за животните. Имало ли е някой, който веднага да провери състоянието на коня? На кого, за Бога, му е дошла идеята за този невероятен метод за снимане?”

Актьорът Yoo Yeon Seok също се изрази за този скандал, като написа, че продукциите трябва да гарантират както безопасността на животните, така и на каскадьорите, вместо техен приоритет да са времето и парите. “The King of Tears, Lee Bang Won” няма да се излъчва тази седмица. Източник: Soompi

Comments


bottom of page