top of page
  • bknmoni

Taemin говори за преследването на определен стил музика, промоциите с SHINee и още


Taemin изглежда зашеметяващо за Dazed Korea!


В интервюто, което излезе със снимките, Taemin отговори какъв тип музика иска да покаже.

Компютърна музика. Не искам просто да следвам тренда. Трендовете са наистина важни, но аз искам да изляза от тях и да покажа моя цвят върху тях. Това е да не бъдеш ограничен от нещо и да комбинираш, за да създадеш свое. Без да губя публичната привлекателност и оптимистичност, искам да имам нещо, което да нарека свое.
Той продължи:

Някои хора ми казват да правя музика, която да е лесна за слушане, или такава, която може да достигне класациите. Не искам да преследвам резултатите, които мога да видя и сега. Това може да изглежда като алчност, но вярвам, че ще дойде време, в което хората да съпреживяват музикалния стил, който е като мен и като Taemin. Трябва да продължа да бъда силен.
Taemin също сподели мислите си за промоциите с момчетата от SHINee.

Първо, чувствам се невероятно и съм много развълнуван. Усещам, че членовете са изпълнени с желание за усилена работа. Ето защо трябва да контролираме заедно силите и темпото си. Тъй като членовете се събираме за първи път от доста време, има много неща, които искаме да сторим. Направихме предложения да опитваме различни неща като шоута и ютуб, не просто музика. Трябва да постигнем някакъв компромис помежду ни, но дори и този процес е забавен.
SHINee наскоро направиха дългоочаквано си завръщане със 7-мия си студиен албум, чийто заглавен трак е “Don’t Call Me”.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page