top of page
bknmoni

Taecyeon с предложение към Soyeon от (G)I-DLE да напише песен за 2PM


Taecyeon от 2PM с предложение за колаборация със Soyeon от (G)I-DLE На 29 януари той сподели линк към видео на Soyeon, където се съобщава, че тя е техен верен фен. Във видеото тя разказва, че е ходила на техни концерти, танцува на песните им и т.н.

Taecyeon качи линка в профила си в Туитър с надпис: “Ммм??” и добави още: “Soyeon, щом това е така, моля те, напиши песен за нас ㅋㅋㅋㅋ"


Лидерът на (G)I-DLE е позната на феновете си като талантлив текстописец, който е работил върху едни от хитовете на групата - “LATATA,” “HANN,” “Lion,” и още много други. В допълнение към създаването на песни за групата и нейни собствени, тя работи и върху песни за други артисти като “No” на CLC, “Dessert” на Hyoyeon от Girls Generation и “Bird” на Namjoo от APINK.

В момента (G)I-DLE промотират тяхната нова песен “HWAA” от албума си "I BURN", която досега е спечелила 7 награди от музикални награди.

Наскоро беше съобщено, че 2PM ще направят завръщане с пълен студиен албум, след като Junho излезе от казарма през март. Междувременно, Taecyeon ще бъде звезда в предстоящата драма “Vincenzo”, чиято премиера се очаква да е през февруари.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page