top of page
  • Sakura

Taecyeon и Chansung от 2PM с ужасяваща история с обсебени фенове


В най-новия епизод на “Ask Us Anything” Taecyeon и Chansung от 2PM споделиха страшно изживяване, което са имали със сасенгите /обсебени фенове/, докато са пътували в чужбина.

Когато отидохме в Сингапур за концерт, останахме в хотел и Chansung и аз споделяхме стая. Но работата е там, че не носим никакви дрехи, когато спим. Спяхме в стаята си, когато изведнъж чух звук от отключване с карта и отваряне на вратата. После чух пет или шест женски гласа да се хихикат тихо. Така че си помислих: "Да не са влезли в грешната стая по погрешка? Какво е това? Какво става?" Сърцето ми щеше да се пръсне.
Постепенно влязоха в стаята и срещнаха погледа си с моя. Тъй като това беше Сингапур, а не Корея, те бяха чужденци. Бях толкова шокиран, че започнах да псувам като луд на английски. Изведнъж и те започнаха да ме псуват. - разказа Taecyeon.

Объркан, Kim Heechul попита защо натрапниците са го напсували и Taecyeon отговори:

Не знам. Изглеждаше, че феновете са използвали картата, за да влязат в стаята ни.

Chansung допълни:

Аз спях и Taecyeon псуваше толкова много, че се събудих, питайки: "Какво е това? Какво става?" После изпищях, защото пред мен стояха хора. Бях толкова шокиран, защото бях заспал.

Taecyeon добави:

Разказахме на хотела за това и като извинение ни дадоха шампанско.

Източник: SoompiComments


bottom of page