top of page
  • bknmoni

Suzy ще пусне нова музика за първи път от 4 години насам

Suzy ще се завърне скоро като певица!

На 10 февруари агенцията на изпълнителката Management SOOP разкри новината:

“На 17 февруари Suzy ще пусне своя дигитален сингъл ‘Satellite’ в музикалните сайтове за стрийминг.”

Това ще бъде първата музика на Suzy от 4 години насам, след като през януари 2018 г. излезе нейният втори мини албум “Faces of Love”. Според компанията ѝ “Satellite” ще има различно чувство от предишните песни на Suzy. От агенцията ѝ посочиха още, че тя е участвала в писането на текста на “Satellite”, която описва чувството за липса на човек, който не можеш да достигнеш, но оставаш с него. За “Satellite” Suzy е работила с певеца и текстописец, както и продуцент, Kang Hyun Min, който е бивш член на групите Loveholic и Weather Forecast. Представител на агенцията на Suzy каза:

“Тази песен е завършена, след като дълго време е била преработвана, и ще ви позволи да усетите Suzy като вокалист. Тъй като беше съсредоточена върху промотирането си като актриса, очакваме феновете ѝ да подкрепят предстоящата ѝ песен. Очакваме феновете да имат голям интерес.”

Заедно с добрите новини от Management SOOP споделиха и тийзър снимка към предстоящия сингъл.

Suzy дебютира като член на miss A през 2010 г. и започва актьорската си кариера през 2011 г. с драмата на KBS 2TV “Dream High”. След това тя се появява в още други драми и филми и представя 2 солови мини албума. Източник: Soompi

bottom of page