top of page
  • Sakura

Suga от BTS прекратява временно повечето си дейности заради операция

Актуализирано: 2.01.2023 г.


Big Hit Entertainment съобщи, че Suga е бил опериран, за да възстанови разкъсания си раменен лабрум. Решението е било взето след обширна дискусия с компанията, тъй като той трябва да се подготви за влизането си в казармата и кариерата си след това.

В резултат на това изпълнителят няма да може да участва в повечето дейности, което може да включва и промотирането на предстоящия албум на BTS - “BE”:


This is Big Hit Entertainment.

Big Hit Entertainment е.
Бихме искали да предоставим информация относно здравето на Suga от BTS. Suga претърпя операция за възстановяване на разкъсания си раменен лабрум на 3 ноември. Операцията, която се наложи, тъй като това постоянно е бил здравословен проблем на Suga, беше напълно успешна и в момента той си почива и се възстановява, следвайки съвета на лекаря си, че се нуждае от строг и безпрепятстван период на почивка.
Както много фенове знаят, Suga от дълго време страдаше от проблеми с рамото. Те започнаха, когато той беше ранен в инцидент през 2012, преди дебюта си, и беше диагностициран с разместено рамо през 2013.
Раменните му болки продължиха и през 2019 беше диагностициран със задно лабрално разкъсване на лявото му рамо, което означава, че хрущялът около лявата му раменна става, е разкъсан. Оттогава той продължи различни лечения, за да попречи на трамвата му да повлияе на дейностите му.
Suga отдавна страда от широк спектър от симптоми, включително невъзможността да вдигне високо ръцете си и внезапни пристъпи на болка. По време на кариерата си е преминавал през постоянна рехабилитация и лечение, но за съжаление, симптомите му не са се подобрили значително. Тези симптоми се появяват все по-често през последните години, засягайки Suga не само на сцената, но и в ежедневието му.
Suga също смята, че за него е важно да се възстанови, за да се подготви за задължителната си военна служба, както и за музикалната си кариера след службата. След обширна дискусия с компанията беше взето решение да се подложи на хирургичната процедура.
След операцията Suga няма да може да участва в повечето официални дейности, за да може да се съсредоточи изцяло върху възстановяването си. След като лекарите установят, че мястото на операцията е заздравяло достатъчно, Suga ще започне физиотерапия, за да може в крайна сметка да се върне на сцената здрав и напълно възстановен. Може да е трудно за Suga да се срещне с дългоочакваните си фенове за известно време, включително за предстоящите промоционални дейности на албума на BTS “BE”. Извиняваме се на всеки фен, който търпеливо е изчакал да се срещне отново със Suga, и молим за вашето щедро и любящо разбиране.
Suga би искал феновете му да знаят, че той „много добре осъзнава колко загрижени и притеснени трябва да бъдат феновете и знае колко тъжни трябва да са“.
Той казва: „Моля, приемете това време като моя шанс да се подготвя да се срещне отново силен и здрав с вас и дори ако трябва да отсъствам за кратко, моля, изчакайте да се върна при вас.“
Big Hit винаги ще се стреми да гарантира здравето и безопасността на всички наши артисти.
Благодарим.

Comments


bottom of page