top of page
  • Sakura

Subin от Dal Shabet е катастрофирала; компанията с ъпдейт за състоянието ѝ


Subin от Dal Shabet (известна също като DALsooobin) е претърпяла автомобилна катастрофа на 17 ноември.


Нейната агенция заяви:

В следобедните часове на 17 ноември Subin е попаднала в сблъсък с четири автомобила в тунела Yeonpung на скоростната магистрала Jungbu Naeryuk. Subin незабавно е откарана в близката болница и е на лечение. Потвърдихме, че тя няма животозастрашаващи наранявания.

Subin е приключила със снимките извън Сеул и се прибирала в града за снимките на „Miss Back“ на MBN днес следобед, когато се случила автомобилната катастрофа. Колата пред нея натиснала спирачки, довеждайки до това и Subin да намали скоростта. Двете коли зад нея се блъснали в нейния автомобил. Полицията разследва подробностите за инцидента, а Subin очаква резултатите от изследванията в болницата.


Нейната компания допълни:

Тъй като смятаме, че здравето и стабилността на Subin са от най-голям приоритет, планираме да коригираме нейния график. Молим ви за разбиране, тъй като графикът й засега може да се промени, в зависимост от резултатите от теста.

Те заявиха, че ще споделят резултатите, когато бъдат получени.


Понастоящем Subin се появява в „Miss Back“. Тя ще участва и в уеб драмата „Wish You“, чиято премиера е през декември.


По-късно компанията даде ъпдейт:

За щастие, тя е носила колан, така че е избегнала много наранявания. Въпреки че изрази желание да се завърне към работата си веднага, компанията реши да се отнесе към графика й внимателно според преценката на доктора и взимайки предвид здравето й.

Източник: Soompibottom of page